• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 10 al 12 de juny del 2020

Inscripcions fins al 8 de maig
400 €

 Viatgem a Bucarest per definir amb l’empresa l’estratègia d’accés a les oportunitats de negoci al client públic del país.

És un bon moment per explorar les possibilitats que ofereix Romania en l'àmbit del client públic. Romania és el principal mercat -després del Polonès- dels països amb règims comunistes altament intervencionistes en l’economia. Tots ells han tingut dificultats per redreçar les seves economies cap a una economia de mercat i les administracions tenen encara una assignatura pendent quant a la seva capacitat executiva i la seva transparència. No obstant això, amb l’adequat enfocament i estratègia, l'empresa catalana té molt potencial per accedir al client públic del país, ja que segueix tenint una alta necessitat de modernitzar-se. 

D’entre les prioritats al país hi ha la millora de la infraestructura de transport i connectivitat amb els mercats internacionals, així com una transformació cap a una economia de baixes emissions, incloent-hi millores en eficiència energètica, i adaptació al canvi climàtic

No et perdis l'oportunitat d'apropar-te a la realitat del mercat del client públic a Romania.

Internacionalització
Altres indústries del transport / Automoció i moto / Energia i recursos / Mobilitat sostenible

Facilitar-te l’accés a les oportunitats de negoci del client públic de Romania.

Una empresa, una consultoria o una enginyeria dels següents sectors: medi ambient, energia, canvi climàtic o transport / mobilitat.