ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 11 de juny del 2020

De 09.00 h a 18.00 h

Gratuït

La xarxa Entreprise European Network en col·laboració amb els punts de contacte nacional (NCP) del programa europeu Eureka a Irlanda, Espanya, Malta, Irlanda i el Regne Unit et conviden  participar en aquest esdeveniment internacional de col·laboració en línia a Eurostar el dia 11 de juny, durant tot el dia i que començarà a les 9:00 h d'Irlanda (10:00 CET).

També podràs participar en el Brokerage Event per ampliar la teva xarxa internacional i crear associacions estratègiques mitjançant reunions individualitzades prèviament programades.

A més, tindràs l'oportunitat de reunir-te amb els punts de contacte nacionals d'Eurostars i de l'EEN per fer-los les teves consultes i parlar del teu projecte.

Aquesta trobada virtual s'organitza en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Obtenir la informació més recent sobre el programa Eurostars que obrirà convocatòria el pròxim 3 de setembre, reunir-te amb socis potencials i conèixer l'opinió dels experts sobre el programa i el teu projecte.

Una empresa interessada a presentar un projecte a la convocatòria del programa Eurostars de la UE.

Més informació