ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 15 de juny del 2020

De 10.00 h a 16.00 h

Inscripcions fins al 18 de desembre
Gratuït

Ets un celler català i vols donar a conèixer els teus vins a Suïssa?

Participa a la celebració d’esdeveniments de tast amb importadors, distribuïdors, botigues de vins, canal horeca, sommeliers i altres professionals. Allà podràs establir relacions comercials entre cellers catalans i importadors i distribuïdors del món del vi.

Suïssa és un mercat interessant degut a l’alta renta dels seus habitants. Això el fa un mercat amb capacitat de consum de productes de bona qualitat i d’alta gamma. En aquests moments és un dels països amb un consum per càpita més alt del món. Tot i la limitada població, ocupa el 5è lloc mundial de països destinataris de vi de qualitat.

Es un mercat madur que està deixant de comprar vins i marques reconegudes per a buscar alternatives de qualitat. A més a més, el vi espanyol es coneix i és apreciat per la seva bona relació qualitat/preu.

Internacionalització
Vins, caves i begudes

Estar en contacte amb potencials clients. 

Un celler català interessat en exportar el seu vi a Suïssa.

(*) Els participants poden accedir a l’ajut a la promoció de productes vinícoles eb tercers països. Aquest ajut subvenciona aproximadament el 50% de les despeses (vols, hotels, dietes, costos d’inscripció, altres despeses relacionades, etc).

El cost d'inscripció son 600€, a posteriori es facturaran també altres despeses associades a l'esdeveniment (lloguer de sala, material, catàlegs, intèrprets, etc) que té un cost aproximat de 700€.

Organitza

Més informació