• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dilluns, 15 de juny del 2020

De 15.00 h a 16.15 h

Gratuït

Vols saber on estan les oportunitats en diferents mercats i les vies d'accés per evitar les traves?

Connectat a aquesta sessió virtual i descobriràs com presentar-te a licitacions internacionals a l'Àfrica i com funcionen els organismes com el Banc Mundial, el Banc Africà de Desenvolupament o les institucions de la Unió Europea relacionades.

Catalunya disposa d'un ecosistema consolidat en recursos i serveis en l'àmbit del medi ambient la gestió dels recursos.

Comptem amb empreses referents pel que fa a les seves capacitats innovadores, així com universitats i centres de recerca d'anomenada internacional. Per exemple, comptem amb referents mundials en l'àmbit dels microgrids o en ecologia i protecció de l'espai natural.

Aquest àmbit és un dels que tenen més apalancament financer en l'àmbit de les institucions públiques, donat que, per definició, el medi ambient, els recursos naturals i l'energia reuneixen, en bona part, característiques de bé públic.

Això no obstant, són notables les diferències pel que fa a les necessitats dels diferents països, en gran part relacionades amb les diferents etapes de desenvolupament.

En aquesta sessió virtual posarem el focus especialment en els mercats africans, de la mà de les oficines d'ACCIÓ al continent, així mateix comptarem amb l'experiència de dues empreses plenament internacionalitzades, AZIMUT 360 i AIGUASOL especialistes en microgrids i eficiència energètica respectivament.

 

 

Internacionalització
Economia circular / Energia i recursos / Mobilitat sostenible

Conèixer les vies d'entrada a les oportunitats en licitacions del mercat africà.

Una empresa, consultoria o enginyeria en l'àmbit del medi ambient, l'energia, el canvi climàtic, el transport, la mobilitat, etc.