ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 15 de juny del 2020

De 15.00 h a 16.15 h

Gratuït

Aquí tens el vídeo de la sessió.

En aquesta sessió virtual i descobriràs com presentar-te a licitacions internacionals a l'Àfrica i com funcionen els organismes com el Banc Mundial, el Banc Africà de Desenvolupament o les institucions de la Unió Europea relacionades.

Posarem el focus en els mercats africans, de la mà de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions d'ACCIÓ al continent. També comptarem amb l'experiència de dues empreses plenament internacionalitzades, AZIMUT 360 i AIGUASOL, especialistes en microgrids i eficiència energètica respectivament.

Catalunya disposa d'un ecosistema consolidat en recursos i serveis en l'àmbit del medi ambient la gestió dels recursos. Comptem amb empreses referents pel que fa a les seves capacitats innovadores, així com universitats i centres de recerca d'anomenada internacional. Per exemple, comptem amb referents mundials en l'àmbit dels microgrids o en ecologia i protecció de l'espai natural. Aquest àmbit és un dels que tenen més apalancament financer en l'àmbit de les institucions públiques, donat que, per definició, el medi ambient, els recursos naturals i l'energia reuneixen, en bona part, característiques de bé públic. Això no obstant, són notables les diferències pel que fa a les necessitats dels diferents països, en gran part relacionades amb les diferents etapes de desenvolupament.

Si vols saber on estan les oportunitats en diferents mercats i les vies d'accés per evitar les traves, no et perdis aquesta sessió!

Internacionalització
Economia circular
/ Energia i recursos / Mobilitat sostenible

Conèixer les vies d’entrada a les oportunitats de licitacions internacionals en la Green Economy.

Una empresa, consultoria o enginyeria en l'àmbit del medi ambient, l'energia, el canvi climàtic, el transport, la mobilitat, etc.

15.00 h

Presentació dels serveis de l'Oficina tècnica CPI d'ACCIÓ. Perspectives dels mercats multilaterials

15.10 h

Perspectives en Green Economy a Accra i Johannesburg

15.20 h

Estratègia i casuística amb el client públic internacional. Casos d'AZIMUT 360 i AIGUASOL

15.55 h

Circular Economy Hotspot virtual

16.00 h

Torn obert de preguntes 

16.15 h

Cloenda

Organitza

Col·labora

Més informació