ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 25 de juny del 2020

De 11.00 h a 13.00 h

Gratuït

Enllaç a la presentació d'eficiència energètica

Enllaç a la presentació de gestió de residus

 

Alemanya ocupa una posició de lideratge en eficiència energètica.  El programa integrat d'energia i clima (IEKP) del govern alemany té l'objectiu d'enfortir significativament aquesta posició a futur.

En aquest seminari en línia coneixeràs les visions dels experts en eficiència energètica i gestió de residus del Germany Trade and Investment (GTAI) que juntament amb l'oficina d'ACCIÓ a Alemanya t'explicaran no només la situació actual d'aquests dos sectors sinó també els programes i iniciatives concretes que s'estan duent a terme en l'àmbit de la gestió de residus i l'eficiència energètica i que representen oportunitats de negoci reals per a les empreses catalanes.

Pel que fa a la gestió de residus, Alemanya té el 17% de la quota de mercat mundial, amb una xifra de negoci al voltant dels 17.000 milions d'eros. El marc legal de la llei de gestió de residus de cicle tancat i un entorn empresarial que promou la innovació, han afavorit el lideratge del país en aquest àmbit, essent pioner en tecnologies de reciclatge i de gestió de residus.

El seminari en línia es dividirà en dues parts:

Part 1: 11:00 h. Gestió de residus

Part 2: 12:00 h. Eficiència energètica

 

Internacionalització
Economia circular
/ Energia i recursos

Conèixer les oportunitats en eficiència energètica i gestió de residus a Alemanya.

Empreses catalanes dels sectors de l'energia i la gestió de residus.

Més informació