• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 8 de juliol del 2020

De 17.30 h a 19.30 h

Gratuït

Revisa de la mà d’experts de Silicon Valley allò que has de tenir en compte per avaluar l’estat actual de la teva startup i identifica noves oportunitats de negoci en el mercat global. Obtindràs eines de valor per definir la teva nova estratègia d’èxit.

La covid-19 posa nous reptes per a les startups i scaleups. Les vendes, gairebé segur, es reduiran. Les oportunitats poden ser més lentes en tancar-se. Les inversions han caigut. En moments com aquests, els CEO han d’actuar ràpidament, per això proposem aquest webinar de la mà d'experts d'UC Berkeley, USMAC i 500Startups perquè ajudin a guiar amb èxit les startups en aquest període de dificultat econòmica. 

Els ponents de la sessió seran els següents:

            Chris Burry.  Industry Fellow at UC Berkeley, Co-CEO at USMAC

            Alfredo Coppola. Founding Board at Marin Seed Ventures, Co-CEO at USMAC

            Ken Singer. Managing Director, Center for Entrepreneurship & Technology, UC Berkeley

            Marvin Liao. Former Partner at 500Startups, Angel Investor

            Antonio Espinosa. Seria Entrepreneur, Board membre at Stanford Sartx, CEO at Corlina-

Aquesta sessió es durà a terme íntegrament en anglès.

Start-ups i Emprenedoria
Tots els sectors

Identificar noves oportunitats de creixement i pensar en les estratègies necessàries per a la supervivència, la recuperació i la reinvenció.

Una startup tecnològica i digitals. 

 

10.00 h

Primera part conjunta: Què cal tenir en compte per revisar l’estat actual de l’startups i la identificació de noves oportunitats de negoci en el mercat global.

10.00 h

Segona part grupal: Combinació d’exercicis en grup, priorització d’idees i definició de la nova estratègia de l’startup.

10.00 h

Tercera part conjunta: Selecció de les 8 startups que rebran a una mentoria individual i suport durant la implementació de les noves estratègies.