ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 20 al 24 d'abril del 2020

Inscripcions fins a l'11 de març
Gratuït

Aquesta fira tindrà lloc del 13 al 17 de juliol, i no a l'abril com s’havia previst inicialment.

La fira Hannover Messe es mostraran solucions per a fàbrica connectada, cadenes de subministrament i sistemes d’energia.

Participa en una visita guiada per obtenir una visió general ordenada, compacta i equilibrada i per conèixer els temes més innovadors que s’hi presenten.

Durant la visita de dues hores a la fira, els expositors us mostraran els seus productes i solucions amb un equip d’àudio per facilitar la comunicació. Es tractaran temes com components i solucions de digitalització per a enginyeria mecànica, manufactura connectada i IOT, tecnologies clau per digitalitzar la producció, aplicacions industrials del 5G, indústria 4.0 i internet industrial, logística integrada digitalment, treballant amb COBOTS, utilització de la intel·ligència artificial a la indústria.

A més de la visita guiada, podràs visitar l’estand de Catalonia Trade and Investment, en què participen 11 empreses catalanes i participar en les activitats que s'hi han programat.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Conèixer els darrers desenvolupaments de la indústria 4.0 connectada.

Una empresa amb establiment productiu, enginyeria, consultoria, centre tecnològic o empresa ofertant de serveis tecnològics per a la producció del futur. 

Data i hora a determinar en funció de l'interès i la disponibilitat.

En inscriure't a aquesta visita obtindràs una entrada gratuïta per accedir a la fira.

Organitza

Més informació


Fair Ground