ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 21 de juliol del 2020

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

Recupera els continguts de la sessió.

 

En aquest esmorzar virtual abordarem tots els punts que un inversor espera rebre de les empreses que cerquen finançament, des de com fer un bon estudi de mercat i caracteritzar el problema, fins a com dibuixar el model de negoci o traçar una bona estratègia de fundraising, sense oblidar-nos d’aspectes tan rellevants com els reguladors i de protecció de la nostra propietat intel·lectual.

L'esmorzar pretén provocar un debat informal i enriquidor on Josep Lluís Falcó, Managing partner and CEO de Genesis Biomed, explicarà exemples i vivències acumulades.

 

Finançament
Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l'emprenedoria i les finances.

Un empresari, un emprenedor o un inversor.

 

09.00 h

Presentació a càrrec de Josep Lluís Falcó

Managing partner and CEO de Genesis Biomed

09.45 h

Torn obert de preguntes

10.00 h

Fi de l'acte

Organitza

Més informació