ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 28 de juliol del 2020

De 10.00 h a 13.00 h

Inscripcions fins al 28 de juliol
Gratuït

Tens interès a presentar-te a la convocatòria de programes LIFE i concretament a la línia de projectes que desenvolupen innovacions per adaptar-se al canvi climàtic?

El Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC), el Packaging Cluster, el Catalan Water Partnership (CWP), l'Associació catalana d'innovació del sector carni porcí (INNOVACC), el Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC) i Eurecat organitzen un seminari en línia per a tu.

El Programa LIFE és l'únic que la Comissió Europea dedica exclusivament al medi ambient amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament sostenible i la consecució de les fites establertes en l'Estratègia Europa 2020 i els plans de Medi Ambient i Clima.

Durant l'esdeveniment es descriurà la nova estratègia de la Unió Europea sobre adaptació al canvi climàtic, es destacaran les prioritats de la convocatòria i altres temes d'interès, a més d'aportar exemples i millors pràctiques de projectes en l'àmbit català. 

També s'obrirà un espai perquè les empreses associades als clústers organitzadors puguin participar explicant projectes on hagin estat presents, es presentin noves propostes i es faci cerca de membres de consorci.

Clústers
Economia circular
/ Energia i recursos / Materials i matèries primeres / Mobilitat sostenible / Paper, cartró i packaging
Conèixer la convocatòria del programa LIFE de la Unió Europea.

Una empresa del sector del medi ambient.