ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 15 de setembre del 2020

De 16.00 h a 17.15 h

Gratuït

Licitar als països desenvolupats té els avantatges de treballar d'acord amb procediments clars i transparents.

Però a la vegada s’ha de fer front a la competència dels licitadors locals que ja estan posicionats, tant pel que fa a la llengua i localització geogràfica, com pel coneixent d'altres actors i procediments.

Tant el Canadà com els països nòrdics són mercats caracteritzats pel pragmatisme a l’hora de fer negocis, amb certa informalitat en les relacions empresarials, horitzontalitat en les organitzacions i sense excessius nivells jeràrquics. A la vegada, les exigències locals són altes, en requeriments, estàndards i terminis d’execució.

En aquesta sessió coneixeràs en profunditat aquests aspectes, amb les directores de les oficines exteriors d’ACCIÓ a Copenhaguen i Montreal, l’experiència en aquests mercats de dues empreses catalanes, i una panoràmica de les característiques de licitar als mercats OCDE, superant les barreres i aconseguit l'èxit.

Internacionalització
Big data, intel·ligència artificial i internet of things
/ Economia circular / Educació, formació i serveis editorials / Energia i recursos / Mobilitat sostenible / Salut i serveis sanitaris / Smart Cities / TIC i transformació digital

Conèixer les particularitats de licitar en aquests mercats.

Una empresa, consultoria o enginyeria i treballes en els sectors de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport o mobilitat.

Organitza

Més informació