ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 17 de setembre del 2020

De 09.45 h a 11.30 h

Inscripcions fins al 15 de setembre
Gratuït

Coneix les oportunitats de negoci que ofereix la fira China International Import Expo (CIIE) de Xangai, i les diferents eines de matching on-line que ofereix l'Industrial and Commercial Bank of China (ICBC), per tal de promoure la relació entre exportadors catalans i importadors xinesos.

Aquest any se celebra la tercera edició de la fira CIIE promoguda pel govern xinès amb l’objectiu d'impulsar l’obertura al món exterior del gegant asiàtic i contribuir a la construcció de la Franja i la Ruta de la seda.

Aquesta plataforma de cooperació internacional vol ser la fira d’importació per excel·lència en aquest gran mercat i un referent per identificar les últimes tendències en tots els sectors que representa: automoció, equipaments, productes mèdics, cura de la salut, qualitat de  vida, Sci-tech life, alimentació i begudes, productes agrícoles i serveis comercials.

En l'edició de l'any passat la CIIE va comptar amb la participació de més de 3.600 empreses procedents de 172 països.

En el document adjunt Invitació i formulari d'inscripció, trobareu el programa detallat de la sessió i el formulari per fer la inscripció.

Ho haureu de retornar per correu electrònic a ciie@es.icbc.com.cn

Internacionalització
Tots els sectors

Conèixer les oportunitats de negoci que ofereix la fira China International Import Expo (CIIE) de Xangai i el Fòrum de comunicació d'empreses Europa-Xina.

Una empresa que vulgui o que ja estigui exportant a la Xina o disposi de filial en aquest mercat.