ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 18 de setembre del 2020

De 12.00 h a 13.00 h

Gratuït

La nova realitat vinculada a la COVID-19, ha produït un canvi en el sector aeri i ha obligat a assegurar certs procediments a través de la tecnologia.

En un context de pandèmia global, els diferents departaments que conformen l'àrea d'Innovació de Vueling (IT, Data i el laboratori d'Innovació) han reorientat el seu focus per treballar sobre dos pilars principals.

El primer, la generació d'un entorn de viatge segur en termes sanitaris, mitjançant la investigació de noves solucions (com les biomètriques o contactless), amb l'objectiu de fer que el client sigui més autònom en els seus tràmits i se senti segur i tranquil durant el seu viatge.

El segon, tractar d'obtenir informació sobre com es comportarà el nostre entorn i la indústria mitjançant l'ús de dades, i sempre amb l'objectiu d'adaptar la companyia a aquests possibles canvis o noves tendències que puguin produir-se en el curt i mitjà termini.

Aquesta sessió s'emmarca dins del pla de dinamització del clúster TIC Turisme que sorgeix amb l'objectiu d'agrupar empreses amb models de negoci híbrids entre tecnologia i turisme, dirigides a altres empreses o al consumidor final, juntament amb agents de l'ecosistema tecnològic i de coneixement, com universitats i centres tecnològics.

Clústers / Innovació, tecnologia i R+D
Big data, intel·ligència artificial i internet of things
/ Mobilitat sostenible / TIC i transformació digital / Turisme, cultura, oci, esports i restauració

Donar a conèixer com ha influït la tecnologia i la innovació en els fluxos turístics de la nova realitat.

Una empresa o un agent d'entorn de l'àmbit TIC Turisme.

12.00 h

Benvinguda

Anna Monjo, gestora de projectes de dinamització de clústers d'ACCIÓ

12.10 h

Vueling: Innovació i tecnologia davant la nova realitat

Javier Álvarez, director d'IT de Vueling

Rita Barata Silva, directora de Data de Vueling

13.00 h

Cloenda

Més informació