• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 23 al 25 de setembre del 2020

Inscripcions fins al 17 d'abril

Veure nota

Participa en aquesta missió inversa del sector agrícola que posarà a la teva disposició diferents distribuïdors i importadors de deu països: Bielorússia, Angola, Costa d’Ivori, Etiòpia, Bulgària, Macedònia del Nord, Mèxic, Guatemala, Nicaragua i Hondures.

Podràs mantenir reunions B2B amb importadors i distribuïdors d'aquests nou països que venen a Catalunya per trobar nous proveïdors. Les primeres reunions les faràs a Barcelona durant el 23 de setembre, el dia 24 a la Fira de Sant Miquel de Lleida i les posteriors a Lleida durant el 25 de setembre.

El darrer dia  de la missió es reserva perquè els distribuïdors internacionals puguin visitar les instal·lacions de la teva empresa.

Internacionalització
Altres / Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Biotecnologia / Indústria farmacèutica / Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip / Química i plàstics

Connectar-te amb potencials compradors per fer negoci i aconseguir col·laboracions comercials.

Una empresa catalana que treballa en els subsectors de les llavors i els vivers, els fertilitzants, els fitosanitaris, l'aigua, l'agritech o la maquinària agrícola, sistemes d’embalatge, sistemes de rec.

El cost d'inscripció a la missió és de 80 €. Cada reunió a porta tancada seran 75 € addicionals.