null

Actes External

Del 2 d'octubre al 17 d'abril del 2021

Divendres de 16.00 h a 20.00 h

Dissabtes de 09.00h a 13.00h

Inscripcions fins a l'1 d'octubre
3.990  € + IVA

La figura de l’expert en economia circular ha pres una gran rellevància, com a professional amb capacitat d'incorporar una visió estratègica, tecnològica i gestora en el nou paradigma del sistema productiu de la Unió Europea. Es tracta d’un professional capaç de generar i implementar accions en el si de la societat, l'administració i la indústria per poder liderar la transició cap a una economia més sostenible.

El postgrau en Economia Circular. Com transformar residus en recursos té per objectiu abordar el nou model d’economia des de tots els punts de vista: tècnic, econòmic, ambiental, sanitari, jurídic. Adquirir informació sobre les tipologies dels residus existents i les vies de conservació.

La Comissió Europea ha adoptat un ambiciós paquet de noves mesures sobre l’economia circular per ajudar a les empreses i consumidors en la transició a una economia més sòlida i circular, on s’utilitzin recursos d’una manera més sostenible. En aquest context, en el qual les empreses i administracions s’estan adaptant i consolidant en aquest nou escenari, la Comissió de Canvi Climàtic i Economia Circular dels Enginyers Industrials de Catalunya ha volgut promoure un curs de llarga durada (Postgrau) per especialitzar enginyers en l’acceleració del canvi en el sector, per passar d’una economia lineal a circular, seguint les directrius marcades per la Unió Europea.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular

Adquirir informació sobre les tipologies dels residus existents i les vies de conservació.

Un directiu, un càrrec intermedi en una empresa industrial, o responsable ambiental en sector privat o en la admintració pública encarregat de definir la transformació de residus en un marc d’economia circular. 

Curs presencial en castellà

Col·labora

Més informació


Via Laietana, 39, 5a planta
08003 Barcelona