null

Actes External

Del 4 al 8 d’octubre del 2020

Inscripcions fins al 22 d'abril
2.500  € + IVA

Missió cancel·lada

La 27a edició de la Fira ITS World Congress, que aquest any tindrà lloc a Los Angeles del 4 al 8 d’octubre, tractarà sobre la nova era de la mobilitat. Des d’ACCIÓ, amb la col·laboració del CIAC, AMEC Urbis i el Clúster Moto, seguint les activitats realitzades en aquest marc en edicions anteriors, us proposem participar-hi per conèixer de primera mà les tendències del sector així com la realitat del mercat als Estats Units.

La recent explosió de les noves tecnologies i les noves formes de mobilitat estan transformant el futur del transport. En un moment en què estem enfocats en el moviment de persones, dades i béns...com ens prepararem per a un futur cada vegada més connectat, autònom, compartit i elèctric? Les tecnologies que fan possible que les nostres carreteres siguin més segures també reduiran les congestions, les emissions de gasos contaminants i ens portaran cap a un futur que alguns ja bategen com a seamless mobility, és a dir, cap a una mobilitat segura, verda i intel·ligent. 

La missió comptarà amb una agenda comuna amb actors claus de l’àmbit ITS (Intelligent Transport System) i una agenda individualitzada per a cada empresa participant. D'acord amb els objectius i els interessos de cada empresa, s’organitzaran reunions individuals amb:

  • Possibles socis, municipis, governs o clients finals dels Estats Units.
  • Enguany també treballarem els contactes establerts en edicions anteriors de la Fira ITS de Copenhaguen i Mont-real.
Internacionalització
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Indústria 4.0 i tecnologies del futur / Mobilitat sostenible / Smart Cities / TIC i transformació digital

Conèixer l’actualitat d’aquest sector, els seus principals actors i possibles socis o clients, a través de la participació en la Fira ITS World Congress.

Una empresa de l'àmbit del transport, l'automoció i moto, el Big Data, la intel·ligència artificial i l'Internet of Things, la Indústria 4.0, la Mobilitat sostenible, les Smart Cities, les TIC i la transformació digital.