ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

26 d'octubre, 23 de novembre i 16 de desembre

Inscripcions fins al 16 de desembre
Gratuït

L’impacte de la COVID-19 sobre l’economia demana reenfocar i accelerar les accions de suport a les pimes catalanes. És per això que des de la Fundació per la Indústria, amb la col·laboració d’ACCIÓ, i el suport de Foment i Fepime, estem promovent un programa per posar en contacte las grans empreses industrials que operen a Catalunya amb les pimes industrials catalanes.

En les tres sessions que tindran lloc el darrer trimestre del 2020, les empreses participants podreu descobrir que us poden aportar les grans empreses industrials:

  • Aprenentatge i coneixement en la implantació de la tecnologia perquè ja estan en les primeres fases de la Indústria 4.0.
  • Possibilitat de donar suport a la construcció de cadenes de subministrament d’arrel catalanes on les pimes industrials agafin protagonisme, definint requeriments i estàndards que els hi permetin l’adaptació a la Indústria 4.0.

La primera gran empresa industrial d’aquest programa és Schneider Electric, que ens acompanyarà durant el darrer trimestre del 2020 en les sessions següents:

 1a. Jornada. 26 d’octubre de 16:00 – 17:30

 Josep Roca. President de la Fundació per la Indústria

  • Liderar en la Indústria 4.0. Núria Aymerich. Experta en Lideratge Transformacional i Secretària General del Gremi de Fabricants de Sabadell
  • ProAcció 4.0. Àurea Rodríguez. Directora de la Unitat d’Innovació Empresarial d’ACCIÓ
  • Pimes i transformació digital, el paper del CEO. Xavier Armengol. Schneider Electric. Industry Business VP Iberian Zone

2a. Jornada. 23 de novembre de 16:00 – 17:30

Josep Roca. President de la Fundació per la Indústria

  • Atreure talent en la Indústria 4.0. Josep Albet. Consultor expert en cultura empresarial i talent
  • ProAcció 4.0. Experiència d’èxit (pendent de confirmar). Carles Miranda (Coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ)
  • Accés remot a màquines i plantes, beneficis i oportunitats. Xavier Armengol. Schneider Electric. Industry Business VP Iberian Zone

3a. Jornada. 16 de desembre de 16:00 – 17:30

Josep Roca. President de la Fundació per la Indústria

  • L’adaptació de la pime industrial a la Indústria 4.0. 30’ Josep Albet. Consultor expert en cultura empresarial i talent
  • ProAcció 4.0. Experiència d’èxit (pendent de confirmar). Carles Miranda (Coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ)
  • Del producte al servei, nous models de negoci gràcies a la tecnologia industrial. Xavier Armengol. Schneider Electric. Industry Business VP Iberian Zone.

A través del botó d'inscripcions us podeu inscriure a una, dues o les tres sessions que us proposem.

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Posar en contacte les grans empreses industrials amb les pimes de Catalunya per fomentar la creació d’una potent cadena de valor.

Una empresa petita o mitjana.

Consulta el programa complet.