ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimecres, 28 d'octubre del 2020

De 10.00 h a 12.00 h

Gratuït

Aquí pots veure el vídeo de la sessió

Aquí pots veure la presentació de Rey Quiroga

Aquí pots veure la presentació de Zabala

 

Coneixes les deduccions fiscals per activitats en R+D+i?

En matèria de deduccions a projectes d'R+D+i, l’Administració Central ha consolidat tota una sèrie d’incentius que poden permetre a les empreses generar una deducció fiscal d’entre un 12% i un 42% de les despeses d’un projecte d’R+D+i.

A més, la Llei d’emprenedors va materialitzar per primer cop la figura del crèdit fiscal. Això permet deduir-se de manera directa les deduccions acumulades, que no es podien aplicar per manca de beneficis, per a la seva reinversió en activitats d’R+D+i. Tot això amb gran seguretat jurídica gràcies al sistema d’informes motivats vinculants (IMV).

Malgrat la plena vigència i potencial del sistema d’incentius fiscals a la innovació, es constata un baix nivell d’aplicació entre el teixit empresarial, especialment entre les pimes, degut principalment al seu desconeixement.

En aquesta sessió on-line, coneixeràs els principals trets característics i exemples pràctics per finançar la inversió en la recerca, el desenvolupament i la innovació tecnològica, així com les darreres novetats. De la mà de ponents especialitzats descobriràs:

  • Les principals característiques dels incentius per projectes d’R+D+I, el marc normatiu que els regula així com la manera d’utilitzar-los i certificar-los amb el sistema d’IMV.
  • Les darreres novetats i modificacions d’aquesta via de finançament i com ACCIÓ pot donar-te suport al respecte.

No t'ho perdis!

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors
Exposar les vies de finançament de les deduccions fiscals per la recerca, el desenvolupament i la innovació tecnològica, així com les darreres novetats.

Una empresa catalana que estigui realitzant un projecte d'R+D+i.