ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

De l'11 al 19 de novembre del 2020

Inscripcions fins a l'11 de setembre
150  € + IVA

Si tens una empresa o projecte en l'àmbit de la salut i vols donar-li un impuls, hem dissenyat el programa perfecte per a tu!

El Virtual Disruptour Silicon Valley et permetrà entrar en contacte amb els inversors, corporates i startups més prometedores de l'ecosistema més vibrant del món. Aquesta missió virtual, liderada per Biocat i ACCIÓ (oficina Silicon Valley), consistirà en cinc sessions virtuals de dues hores durant el mes de novembre.

Què podràs fer?

  • Presentar la teva tecnologia davant d’inversors destacats de l’ecosistema de Califòrnia.
  • Establir connexions amb empreses assentades en aquesta àrea.
  • Conèixer de primera mà les tendències que definiran el futur del sector i els principals reptes a afrontar.

Sol·licita la teva plaça abans de l'11 de setembre i dinamitza el teu projecte!

 

La inscripció a aquesta missió representa una sol·licitud i no garanteix la plaça. L’equip organitzador validarà els perfils dels sol·licitants i enviarà una resposta per correu electrònic.

 

Startups i Emprenedoria
Salut i serveis sanitaris

Endinsar-se en l’ecosistema de salut de Silicon Valley per conèixer i interactuar amb inversors, empreses i agents acadèmics pioners del sector de la salut als Estats Units.

Una empresa o projecte de Catalunya que treballa en l'àmbit de la salut.

Inscripcions i selecció de candidats

Les empreses i projectes podeu inscriure-us de manera gratuïta adjuntant el vostre one pager al formulari de sol·licitud, abans de l’11 de setembre. Els documents s’enviaran als inversors participants, encarregats de seleccionar les empreses que participaran finalment en el Virtual Disruptour Silicon Valley (entre 10 i 15).

Registre i pagament

Només les empreses i projectes seleccionats hauran de formalitzar el seu registre i procedir al pagament de 150 € + IVA per participant.

Organitza

Més informació