ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 16 de novembre del 2020

De 09.30 h a 18.00 h

Inscripcions fins al 28 de febrer
Gratuït

Ets una empresa, un centre tecnològic o una organització amb solucions innovadores en l'àmbit de l'economia circular?
Vols presentar les teves solucions i desenvolupaments tecnològics al Circular Economy Hotspot Catalonia 2020?

La Generalitat de Catalunya obre la convocatòria per a empreses, organitzacions o centres tecnològics que vulguin presentar les seves solucions i desenvolupaments tecnològics al Circular Economy Hotspot Catalonia 2020.

Del 16 al 19 de novembre del 2020 Catalunya acull l'esdeveniment europeu de referència en economia circular que atraurà experts d'Europa i de tot el món. Està previst que hi assisteixin prop de 400 representants d’empreses i entitats públiques i privades de més d’una vintena de països implicades en l’economia circular.

Si el teu projecte és seleccionat, participaràs en els itineraris que es duran a terme per conèixer les empreses més rellevants. És una oportunitat única per donar a conèixer les iniciatives empresarials, els projectes d'R+D+I, les estratègies governamentals i les col·laboracions d'èxit que estan transformant i fent que l'economia de Catalunya sigui més circular, així com per descobrir noves formes de fer front als reptes econòmics.

Què hi trobaràs?

  • Conferències i jornades temàtiques.
  • De 8 a 10 itineraris amb visites guiades arreu de Catalunya per a conèixer sobre el terreny iniciatives innovadores d’economia circular implantades en diverses empreses o institucions, perquè serveixin com a exemple a replicar o a tenir en compte en el disseny d’estratègies futures. La temàtica dels itineraris serà diversa, i comprendrà sectors i àmbits com el tèxtil, la construcció, l’agroalimentació, la mobilitat, la química, el cicle de l’aigua, plàstics i els envasos i embalatges.
  • L’última jornada es dedicarà a potenciar trobades bilaterals amb altres participants de l’Smart City Expo World Congress, aprofitant la celebració d’aquest esdeveniment a Barcelona en les mateixes dates.

 

Internacionalització
Economia circular

Donar a conèixer les iniciatives empresarials, els projectes d'R+D+I, les estratègies governamentals i les col·laboracions d'èxit que estan transformant i fent que l'economia de Catalunya sigui més circular.

Una empresa, un centre tecnològic o una organització amb solucions innovadores en economia circular.

Més informació


Av. Joan Carles I, 64
08908 Hospitalet de Llobregat, l'