ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 19 de novembre del 2020

De 15.30 h a 17.30 h

Inscripcions fins al 19 de novembre
Gratuït

En aquesta sessió descobriràs eines, idees i propostes per al teixit empresarial i les associacions de polígons d’activitat econòmica de la comarca, entorn el concepte i les oportunitats que l’ecodisseny ens brinda.

L’economia circular s’erigeix en una de les principals estratègies de competitivitat industrial a Europa per la present dècada.

Aquest nou paradigma productiu forma part de les estratègies de desenvolupament comarcal, contemplada dins el Pla Industrial del Bages i el Pla d'Accions per al Desenvolupament Econòmic del Bages.

L'ecodisseny, estratègia clau dins el marc de l’economia circular, és el disseny que considera accions orientades a la millora ambiental del producte o servei en totes les etapes del seu cicle de vida, des de la seva creació en l'etapa conceptual, fins al seu tractament com a residu.

Són nombroses i diverses les motivacions i raons que poden impulsar a utilitzar l'ecodisseny: avantatge competitiu, màrqueting ambiental, diferenciació, valor afegit, reducció de costos i, especialment la reducció de l'impacte ambiental.

 

Innovació, tecnologia i R+D
Altres
/ Economia circular

Conèixer les eines, idees i propostes que l'ecodisseny ens brinda.

Una empresa de qualsevol mida i sector.

Col·labora

Més informació