ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 24 de novembre del 2020

De 09.30 h a 10.45 h

Gratuït

Et convidem a una trobada en línia amb 7 entitats de finançament que explicaran les seves solucions, algunes d’elles creades arran de l’emergència de la COVID-19, per fer front a les necessitats imminents de circulant,  així com d’altres instruments per finançar projectes d’internacionalització, d’innovació i de creixement en general. També obtindràs una aproximació dels costos reals.

Els instruments de finançament que coneixeràs en aquest showroom són:

  • NOVICAP: Plataforma de descompte de factures (invoice trading).
  • ECROWD: Plataforma de finançament participatiu (crowdlending). Préstecs col·lectius per a inversions relacionades amb la transició energètica i la sostenibilitat.
  • SOLUNION/MAPFRE: Assegurances de crèdit i avals.
  • ENISA: Préstec participatiu per al creixement empresarial.
  • AVALIS: Línia liquiditat COVID, aval 100% per accedir a finançament.
  • SUMA CAPITAL: Fons de capital creixement.
  • MUZINICH & Co: Préstec directe.

Aprofita per concertar reunions virtuals amb els ponents de les diferents entitats (màxim 2 sol·licituds d’entrevista) i amb el Servei d'Assessorament Financer d’ACCIÓ: envia un correu electrònic a la persona de contacte d'aquesta pàgina. Ens posarem en contacte amb tu i et facilitarem els enllaços a les teves reunions.

No t'ho perdis!

Finançament / Internacionalització
Tots els sectors
Conèixer les diverses fonts de finançament, tant per fer front a les necessitats actuals de circulant com per finançar projectes empresarials a més llarg termini. Contactar directament amb el proveïdor de finançament més adient.

Una pime amb tensions de tresoreria o amb projectes empresarials a finançar (innovació, accés a nous mercats, inversions a l’exterior, etc.)

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Presentació de 7 instruments de finançament:

· NOVICAP: Plataforma de descompte de factures (invoice trading). Hendrik Welters, consultor financer de l’àrea de partners.

· ECROWD: Plataforma de finançament participatiu (crowdlending). Préstecs col·lectius per a inversions en transició energètica i sostenibilitat. Jordi Solé Muntada, director de la plataforma.

· SOLUNION/MAPFRE: Assegurances de crèdit i avals. Ismael Ceprian, responsable d’empreses.

· ENISA: Préstec participatiu per al creixement empresarial. Mireia Solá, tècnica del departamento de comunicación y promoción.

· AVALIS: Línia liquiditat COVID, aval 100% per accedir a finançament. David Castel, director de negoci. 

· SUMA CAPITAL: Fons de capital creixement. Óscar Cortadellas, director associat. 

· MUZINICH & Co: Préstec directe. Luis Vitores, Managing director.

10.15 h

Torn obert de preguntes

10.30 h

Inici de les reunions individuals virtuals, sol·licitades amb els proveïdors i amb el Servei Assessorament Financer d’ACCIÓ.