ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dilluns, 14 de desembre del 2020

De 16.00 h a 17.00 h

Gratuït

 

ACTIVA Industria 4.0 és un programa d'assessorament especialitzat i personalitzat, realitzat per consultores acreditades pel Ministeri (MINCOTUR) i amb experiència en implantació de projectes Indústria 4.0, que guiarà a l'empresa catalana en el seu procés de transformació digital.

Aquest programa d'assessorament, realitzat amb la metodologia desenvolupada per la Secretaria General de Industria y de la PYME, permetrà a les empreses disposar d'un diagnòstic de situació i d'un pla per a la transformació digital d'aquesta, identificant i prioritzant les oportunitats de millora, així com les solucions digitals, establint un full de ruta per a la seva implantació.

L'empresa rebrà un assessorament especialitzat i individualitzat que resultarà en un informe de diagnòstic de la seva situació actual en matèria de digitalització i l'elaboració d'un Pla de Transformació.

El cost total del programa, per empresa participant, és de 9.790 €. El cost real per les empreses catalanes que estan cofinançades per ACCIÓ és de 605 € (500 €+ IVA).

 

El programa ACTIVA Industria 4.0 és una iniciativa impulsada per la Secretaria de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo ( SGYPIME), a través de la Fundación EOI (Escuela de Organización Industrial).

Innovació, tecnologia i R+D
Automoció, moto i mobilitat lleugera
/ Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Donar a conèixer la convocatòria del programa ACTIVA Industria 4.0.

Una empresa industrial (manufacturera) o una empresa del sector automoció.

16.00 h

Benvinguda

Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ

16.05 h

Programa ACTIVA Industria 4.0

Fernando Carabias, responsable del Servicio de Industria Conectada 4.0 Dirección General de la Industria y de la PYME. MINCOTUR

16.15 h

Característiques de la convocatòria

Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ

Fernando Carabias, responsable del Servicio de Industria Conectada 4.0 Dirección General de la Industria y de la PYME. MINCOTUR

16.35 h

Casos pràctics en convocatòries anteriors

Marta Albertí Ibarz, consultora d’Innovació a IDOM

16.50 h

Torn obert de preguntes

17.00 h

Cloenda

Organitza

Més informació