ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 20 de gener del 2021

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

El context actual, profundament líquid i incert, i l'impacte de la digitalització ens obliga a identificar tots els reptes implicats per la visió de l’empresa i treballar i posar en marxa solucions innovadores.

Aquesta masterclass està orientada a identificar 25 reptes que cal afrontar per la visió i la innovació necessària de les empreses, i a proposar solucions per desenvolupar-los. Per conèixer els 25 reptes i les 25 solucions, connecta't a la masterclass impartida per Marc Cortés, professor associat del departament acadèmic de màrqueting d’Esade, a més de soci i director general de Roca Salvatella.

T’has plantejat on hauries de posar el focus en els pròxims mesos i anys, per garantir el futur sostenible de la teva empresa o activitat?

És possible que et trobis amb el dilema de gestionar la teva activitat en el curt termini o explorar noves oportunitats En aquesta masterclass ens focalitzarem en àmbits a explorar per identificar noves oportunitats. Reptes i solucions al voltant de la integració del que és físic amb el que és digital, focalitzar la teva activitat en l’OmniExperiència que busca el client, buscar i trobar solucions eficients (i creatives) per lliurar productes, descobrir noves fórmules per internacionalitzar la teva activitat o àmbits verges que poden generar valor.

Fugirem de reflexions teòriques per centrar-nos en solucions provades i validades ja en el mercat, així com la manera d’aprofitar-les, adaptar-les i fer-les viables per la teva activitat.

També coneixeràs el Servei d'Innovació Estratègica, que inclou un programa formatiu especialitzat de 40 hores, impartit per ESADE i ACCIÓ.

No t'ho perdis!

 

ACCIÓ organitza aquesta sessió en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer com s'ha d'adaptar la gestió de les persones als nous models organitzatius.

Una pime amb més de 20 treballadors i que facturi més d'1 M€.

09.30 h

Benvinguda a càrrec d'Àurea Rodríguez, directora d’innovació

09.35 h

Presentació del Servei d'Innovació Estratègica 2021

09.40 h

Masterclass impartida per Marc Cortés, professor d'ESADE

10.45 h

Torn obert de preguntes

11.00 h

Cloenda

Organitza

Més informació