ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 21 de gener del 2021

De 15.00 h a 17.00 h

Gratuït

En aquesta sessió, podràs conèixer les oportunitats de negoci que ofereix el projecte del Grand Paris, el calendari d'execució de les obres, les diferents licitacions obertes i com accedir-hi.

El Grand Paris és el macro projecte d'ordenació urbana de la regió metropolitana Île de France, amb eix a la capital francesa. Els principals focus d'actuació són estacions de rodalia, metro i transport associat edificació d'habitatges, cultura i medi ambient.

En el marc d'aquest gran repte, la Societé du Grand Paris, creada ad-hoc per dissenyar i gestionar la monumental inversió (la quarta al món, després dels grans projectes xinesos), especialment pel que fa a la construcció de noves línies de metro i estacions (amb 200 km de línies i 68 noves estacions), gestiona l'adquisició de l'equipament necessari per a la seva execució i el desenvolupament al voltant de les estacions.

Els participants també tindran l'oportunitat de conèixer els detalls i inscriure's per mantenir reunions virtuals el dia 4 de febrer amb la Société du Grand Paris, empresa responsable de les licitacions.

Als documents adjunts a la dreta d'aquesta pàgina trobaràs la informació detallada de les sessions del dia 21 de gener i del dia 4 de febrer i els requisits tècnics per accedir a les licitacions.

Internacionalització
Mobilitat sostenible

Conèixer les inversions en millores d'infraestructures del programa Grand Paris per accedir a les licitacions

Una empresa constructora o auxiliar del sector de la construcció, del sector maquinària i metal·lúrgia, béns d'equip, Smart cities, electrònica i electricitat.

Col·labora

Més informació


Passeig de Gràcia, 129
Sala d'actes
08008 Barcelona