ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

dimarts, 26 de gener del 2021

De 10.00 h a 11.00 h

Gratuït

Catalunya compta amb una àmplia oferta d’empreses presents en múltiples cadenes de valor. Són moltes les petites i mitjanes empreses dedicades a la producció de peces o components per a sectors com l’automoció, la farmàcia, el químic, l’agroindústria, etc.

Bona part d’aquestes empreses operen en el sector del metall i la mecànica; on acumulen una llarga trajectòria, experiència i coneixement en la seva feina. Malgrat tot, un dels inconvenients habituals en el teixit empresarial català són les dificultats associades a la seva reduïda dimensió. 

Aquesta sessió presentarà les característiques del nou Servei de plataforma empresarial per aquelles empreses que estiguin interessades en oferir els seus serveis a França i a Alemanya, mitjançant la difusió, promoció i posada en valor dels seus serveis, coneixements i experiència. 

 

 

Internacionalització
Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip
Conèixer noves oportunitats de negoci internacionals mitjançant el servei de plataforma de subcontractació industrial.

una pime que ofereixes serveis de subcontractacio industrial, especialment, de  sectors com automoció, ferroviari, fabricants de maquinaria, electrònica, béns d'equip, etc.