ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 27 de gener del 2021

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

L'impacte generat per la situació de la Covid-19 ens recorda que l’accés al finançament és, més que mai, un factor de competitivitat clau per als projectes empresarials. En un context on la dinàmica dels mercats s'ha vist afectada mundialment, cobra especial rellevància conèixer quins són els millors instruments financers.

Vine al Showroom de finançament alternatiu per a pimes resilients i troba en dos passos la millor solució per al teu cas:

Primer: Escolta 6 solucions creades o adaptades arran de l’emergència per fer front a les necessitats imminents de circulant, o per finançar projectes de creixement en general. En la primera part del showroom, cada entitat presentarà la seva proposta en 5 minuts i podràs fer preguntes en directe als ponents.

Les solucions que coneixeràs en aquest showroom són: 

  • FINANZAREL: plataforma de descompte de factures.
  • GROW·LY: plataforma de finançament col·lectiu de préstec.
  • SOLUNION / MAPFRE: assegurances de crèdit i avals.
  • COFIDES: préstecs participatius per inversions a l’exterior.
  • AVALIS: línia liquiditat COVID, aval 100% per accedir a finançament.
  • AVANÇSA: préstec participatiu per creixement.

Segon: Tria les opcions que més encaixen amb el teu cas i concerta reunions virtuals amb els ponents de les entitats (màxim 2 sol·licituds d’entrevista) i amb el Servei d'Assessorament Financer d’ACCIÓ: envia un correu electrònic a la persona de contacte d'aquesta pàgina i et facilitarem els enllaços a les teves reunions.

No t'ho perdis!

Estratègia empresarial / Finançament / Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Tots els sectors

Donar a conèixer les diverses fonts de finançament, tant per fer front a les necessitats actuals de circulant com per finançar projectes empresarials a més llarg termini i tenir accés a contactes directes amb proveïdors de finançament.

Una pime amb tensions de tresoreria o amb projectes empresarials a finançar (innovació, accés a nous mercats, inversions a l’exterior, etc.)

09.30 h

Benvinguda

09.35 h

Presentació de 6 entitats de finançament:

  • FINANZAREL: plataforma de descompte de factures. Pilar Imbernón, account manager.
  • GROWLY: plataforma de finançament col·lectiu de préstec. Mayte Tornero, directora d’empreses.
  • SOLUNION / MAPFRE: assegurances de crèdit i avals. Ismael Ceprian, responsable d’empreses.
  • COFIDES: préstecs participatius per inversions a l’exterior. Eduardo Serrano, analista, àrea de desenvolupament de negoci.
  • AVALIS: línia liquiditat COVID, aval 100% per accedir a finançament. Neus Suriol, sotsdirectora, responsable àrea comercial.
  • AVANÇSA: préstec participatiu per creixement. Roger Martí, cap de projectes.
10.15 h

Torn obert de preguntes

10.30 h

Inici de les reunions individuals virtuals, sol·licitades amb els proveïdors i amb el Servei Assessorament Financer d’ACCIÓ

Organitza

Més informació