ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 4 de febrer del 2021

De 12.00 h a 13.15 h

Gratuït

 

Tens al cap algun projecte de recerca aplicada? Necessites trobar l'investigador adient per dur-lo a terme?

Si la resposta és afirmativa, pots participar en la convocatòria 2021 del programa de captació de talent Tecniospring INDUSTRY.

Connecta't a aquesta sessió i t'explicarem els requisits del programa, com buscar candidats, quins són els criteris d'avaluació i els terminis, així com altres aspectes pràctics en la preparació de la memòria tècnica.

El programa Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100 % per contractar personal d’R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO. Podràs desenvolupar durant dos anys un projecte de recerca aplicada a cost zero amb la incorporació del millor talent d'R+D.

A més de connectar-te a la sessió, avança't en la cerca d'investigadors per presentar-te al programa publicant el perfil de candidat que t'interessa al web Tecniospring.

Aquesta activitat ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea sota l’acord de subvenció Marie Sklodowska-Curie No 801342 (Tecniospring INDUSTRY).

Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Conèixer les novetats de la convocatòria 2021 del programa Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ.

Una empresa, un centre tecnològic o un centre acreditat TECNIO que faci recerca i desenvolupament i necessiti la incorporació de personal per a tal fi.

12.00 h

Benvinguda

Aurea Rodríguez, directora de la unitat d'innovació d'ACCIÓ

12.05 h

Presentació de la convocatòria Tecniospring INDUSTRY 2021

Rita Riba, responsable del programa Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ

12.40 h

Cas pràctic de l'empresa Moirai Biodesign

Ivan Dotu, Chief Technology Officer

12.55 h

Torn obert de preguntes

13.15 h

Cloenda

Organitza

Més informació