ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 11 de febrer del 2021

De 16.00 h a 17.00 h

Gratuït

 

L’ecosistema UE presenta oportunitats reals per a les empreses catalanes que volen ser actives en Contractació Pública Internacional.

En aquesta sessió tractarem les claus i passos a seguir per accedir-hi i els serveis especialitzats que us oferim des d’ACCIÓ. Tot amb l'objectiu d'ajudar-vos a aprofitar aquestes oportunitats en licitacions públiques que s'obren des de Brussel·les, però també des de les 46 agències descentralitzades, així com des dels països que reben més finançament UE via la Política de Cohesió.

En la sessió també presentarem els pròxims webinars per tractar la nova programació financera UE 2021-2027, centrats en els elements més remarcables, com l’European Green Deal i l’empenta cap a la Digitalització.

Internacionalització
Tots els sectors

Aprendre com funcionen i on estan les oportunitats en licitacions als mercats de client públic de l’entorn UE, conèixer els serveis especialitzats que s’ofereixen des de l’Oficina tècnica de Contractació Pública Internacional i des de l’Oficina exterior d’ACCIÓ a Brussel·les, i informar dels webinars que es realitzaran properament sobre la nova programació financera UE 2021-2027.

Una empresa, una institució, una consultoria o una enginyeria en els àmbits de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport, mobilitat, salut, educació, ICT o smart cities.

16.00 h

Benvinguda

Clàudia Danesi, directora d’Empresa i Emprenedoria, TecnoCampus Mataró

16.10 h

Serveis i activitats de l'Oficina tècnica de Contractació pública internacional 

Víctor Mercè, cap de Contractació Pública Internacional, ACCIÓ

16.15 h

Estratègies de posicionament dins l’ecosistema UE

Ana Coelho, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Brussel·les

Oscar Altimira, consultor de l'Oficina Exterior de Catalunya a Brussel·les

16.40 h

Presentació webinars sobre la nova programació financera 2021-2027

Ana Coelho i Òscar Altimira

16.50 h

Torn obert de preguntes

17.00 h

Cloenda

Més informació