ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Agenda

Actes External

Quatre sessions durant el 2021

(consulta el calendari)

Gratuït

El termini per sol·licitar la teva participació en el marketplace de maig (Automoció / Metal·lúrgic / Electrònica / Maquinària i béns d’equip) finalitza el dimecres, 7 d'abril

ACCIÓ i el clúster de Tecnologies Intel·ligents SMARTECH, estem cercant ponents per participar en els  Marketplace de solucions d’Industria 4.0 que realitzarem durant el 2021.

Els workshops Marketplace de solucions d’Industria 4.0 són un dels mecanismes de suport del programa ProACCIÓ 4.0 on, en una sola sessió, es presenten diferents solucions reals sobre l’àmbit de la Indústria 4.0.

L’oferta de capacitats tecnològiques que es presenten en aquests workshops, són solucions d’Indústria 4.0 aplicades en empreses industrials que estan ja disponibles avui en dia a Catalunya, especialment en pimes, i relacionades principalment amb els següents àmbits:

 • Serveis de consultoria en estratègia de transformació digital, metodologies d'optimització i digitalització de processos
 • Solucions d’automatització, sensorització i digitalització de processos de monitoratge i control
 • Solucions de robotització industrial, robòtica col·laborativa o autònoma
 • Solucions d'intel·ligència artificial i data analytics per a la millora en la presa de decisions
 • Altres ...

Els workshops estan dirigits a empreses amb producte/servei o procés productiu susceptible d’adoptar aquestes noves tecnologies de la Indústria 4.0, especialment pimes, i interessades en conèixer les últimes solucions i tendències en l’àmbit de la digitalització empresarial.

Durant el 2021 es té previst realitzar quatre edicions de Marketplace de solucions d’Industria 4.0. La principal novetat d'enguany és l’enfocament sectorial, on es presentaran entre 5 i 10 solucions reals d’Indústria 4.0 en uns sectors determinat en cadascun d'ells. També es complementarà la sessió amb informació sobre mecanismes públics de suport a la transformació digital de les empreses.

CALENDARI

Calendari previst de Marketplace de solucions d’Indústria 4.0 2021:

 1. Març - Sectors: Alimentació / Begudes / Agricultura / Ramaderia i pesca
 2. Maig - Sectors: Automoció / Metal·lúrgic / Electrònica / Maquinària i béns d’equip
 3. Setembre - Sectors: Química / Plàstics / Farmàcia
 4. Novembre - Sectors: Logística/ Distribució / Comerç electrònic (e-commerce)

Si tens projectes en algun dels sectors indicats i estàs interessat a participar com a ponent en algun dels 4 workshops, omple el formulari d'inscripció i adjunta el document de detall de les tecnologies i els projectes realitzats. Ens posarem en contacte amb tu per validar la teva proposta. 

Innovació, tecnologia i R+D
Indústria 4.0
Participar com a ponent en un dels quatre "Marketplace de solucions d’Industria 4.0" que es durana terme durant l'any 2021.