ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 15 al 26 de febrer del 2021.

Inscripcions fins al 15 de febrer
Gratuït

Interihotel, l'esdeveniment de referència dedicat a l'interiorisme d'hotels, arriba a la seva desena edició, que enguany se celebra en format digital, a través d'una plataforma que facilitarà l’accés als continguts i el networking entre professionals amb reunions face to face.

Del 15 al 26 de febrer, Interihotel EDICIÓ DIGITAL oferirà continguts rellevants pensats perquè estudis i promotors de projectes contract-hospitality adquireixin inspiració per als seus projectes i coneguin les innovacions presentades pel més d'un centenar de marques participants, totes elles especialistes en solucions per al sector de disseny hoteler. Aquesta edició no substitueix a la que se celebrarà en format presencial l'octubre del 2021.

El format de interihotel EDICIÓ DIGITAL estarà orientat a generar contactes a través d'un matchmaking professional, en el qual els participants podran agendar cites i reunir-se cara a cara de manera telemàtica amb prescriptores i compradors. Cadascuna de les empreses participants tindrà una pàgina exclusiva de marca amb una descripció de la seva proposta de valor, imatges dels seus projectes i productes més representatius, fitxes tècniques i dades de contacte. A més de les agendes de cites, els visitants podran reunir-se també, de manera espontània, amb un responsable de la marca a través d'un botó "parlar amb un comercial".

Aquesta edició compta, a més, amb 3 continguts destacats:

  • 80 marques de productes d’interiorisme amb showrooms inmersius.
  • 100 professionals de 4 continents que participaran en conferències, taules de debat i tallers.
  • 4 Concept rooms en les que cadenes hoteleres i estudis presenten solucions d’interiorisme pels nous hostes postpandèmia.

No t'ho perdis!

Clústers
Moble i hàbitat

Presentar solucions per al sector de disseny hoteler.

Una empresa industrial, un hotel o un interiorista.

Les ponències es duran a terme en castellà i anglès.

Col·labora

Més informació