ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 16 de febrer del 2021

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

 

Reducció d’emissions, millora de l’eficiència energètica, ús d’energies renovables, mobilitat elèctrica... on ens trobem en el procés de transició ecològica?

Com podem valorar l’impacte social i quantificar sectorialment aquest canvi de model en l'àmbit europeu i mundial?

Quines empreses ho estan liderant? I a Catalunya, quina és la realitat actual? Quines oportunitats es presenten per als inversors?

Josep-Miquel Torregrosa, director d’inversions d’InnoEnergy, aprofundirà en totes aquestes qüestions des de la seva perspectiva inversora. A més, ens presentarà les tendències i nous àmbits i tecnologies en creixement.

InnoEnergy ha invertit i contribuït en l’acceleració de més de 250 startups innovadores en l’àmbit de la transició energètica. Per fer-ho, col·labora amb diferents agents de l’ecosistema com universitats, indústries energètiques o centres de recerca.

No t'ho perdis!

Finançament
Economia circular
/ Energia i recursos / Mobilitat sostenible / Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors.

Un empresari, un emprenedor o un inversor.

 

Consulta els darrers Esmorzars de finançament i deixa'ns les teves dades si vols que t'avisem dels propers!

Organitza

Més informació