ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 24 de febrer del 2021

De 10.00 h a 12.00 h

Gratuït

 

En aquesta sessió, coorganitzada entre ACCIÓ i el Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI), coneixeràs totes les oportunitats que ofereixen els programes i instruments del CDTI per a la realització de projectes empresarials d'R+D i innovació.

CDTI

Representants del CDTI ens presentaran els programes i instruments per recolzar projectes d’R+D+I, com els NEOTEC, PID, CERVERA, PCTI, entre d’altres:

  • NEOTEC: Programa de suport a la creació i consolidació d’empreses innovadores de base tecnològica a Espanya.
  • PID: Ajuts a projectes d’R+D desenvolupats per empreses i destinats a la creació i millora significativa de processos productius, productes o serveis.
  • CERVERA: Ajuts a projectes individuals d'R+D, desenvolupats per empreses que col·laboren amb Centres Tecnològics d’àmbit estatal, en les tecnologies prioritàries Cervera: materials avançats, eco-innovació, transició energètica, fabricació intel·ligent, tecnologies per la salut, cadena alimentària segura i saludable, deep learning i IA, xarxes mòbils avançades, transport intel·ligent i protecció de la informació.
  • MISIONES Ciència i Innovació: Programa destinat a grans iniciatives estratègiques intensives en investigació industrial, amb la participació d’organismes d’investigació, centres tecnològics i universitats, amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament de cinc missions: Energia segura, eficient i neta per al segle XXI; Mobilitat sostenible i intel·ligent; Impuls gran sector agroalimentari sostenible i saludable; Impuls a la indústria en la revolució industrial del segle XXI; i donar resposta sostenible a malalties i necessitats derivades de l’envelliment.
  • Projectes de Cooperació Tecnològica Internacional en R+D+i (PCTI): Projectes liderats per empreses, tant a escala multilateral (EUREKA, IBEROEKA i PRIMA), com a bilateral. Fan referència al valor afegit de la innovació realitzada en clau internacional i permeten a les empreses espanyoles reforçar les seves capacitats tecnològiques, ampliant, al mateix temps, l'impacte dels seus productes, processos i serveis en els mercats globals.

ACCIÓ

Des d'ACCIÓ també presentarem els detalls de les línies d’actuació pròpies per donar suport a projectes d’R+D i innovació.

 

Vols parlar del teu projecte amb un expert? Reunions personalitzades

Si tens una idea de projecte d’R+D+i o necessites assessorament en l’estructuració del teu projecte, podràs mantenir reunions personalitzades amb els gestors d’ACCIÓ i CDTI per comentar el vostre projecte i comprovar el seu encaix amb els serveis i ajuts presentats.

Per fer-ho, has d'omplir el formulari d'inscripció d'aquesta pàgina i la sol·licitud de revisió de proposta de projecte fins al 24 de febrer. Les reunions seran traçades amb posterioritat a la sessió, els gestors d’ACCIÓ es posaran en contacte, via correu electrònic, per confirmar el dia i l’hora de la reunió.

El tractament de la informació i la revisió de la proposta es realitzarà sota la premissa de confidencialitat i la informació aportada pel tècnic serà de caràcter consultiu, en cap cas vinculant.

Finançament / Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Donar a conèixer les característiques dels programes i instruments del CDTI i d'ACCIÓ, així com promocionar instruments de finançament per a empreses.

Una empresa o un agent de sistema d'R+D+i, amb experiència en projectes d'R+D i innovació.

10.00 h

Benvinguda

Sr. Joan Romero, conseller delegat d’ACCIÓ

Sr. Juan Antonio Tébar, Director de Programas de la UE y Cooperación Territorial de CDTI

10.20 h

Presentació dels programes i instruments de finançament

Sra. Maria Pilar González Gotor, jefa del Departamento de Promoción Institucional y Cooperación Territorial de CDTI

Sr. Emilio Iglesias Cadarso, jefe de área del Departamento de Promoción Institucional y Cooperación Territorial de CDTI

Dra. Àurea Rodriguez Lòpez, directora d’Innovació Empresarial d’ACCIÓ

Modera: Joan Sansaloni, gerent del Programa d’Innovació d’ACCIÓ

11.40 h

Torn obert de preguntes

12.00 h

Cloenda

L'acte es durà a terme en català i en castellà.

Organitza

Més informació