ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

25 de febrer, 2 i 5 de març

De 09.00 a 14.00 h

Gratuït

Places exhaurides.

En aquests tres dies, aprendràs a gestionar, amb una metodologia senzilla i amb la mínima documentació, els teus projectes d'R+D+i.
 
La metodologia a utilitzar no ha de suposar un obstacle per la seva gran complexitat i, especialment, per uns requeriments documentals excessius. 
 
En la primera d'aquestes sessions, el dia 25/02/2021, desenvoluparem una metodologia estructurada que permeti definir què es vol fer, perquè es vol fer, com es podria fer, qui ho podria fer, quan ho faria i amb què.
 
En la sessió del dia 02/03/2021 ens centrarem en la direcció d'equips d'alt rendiment. Una de les tasques directives més importants és la d'influir en el comportament de les persones amb les quals interaccionem, sigui verticalment o lateralment, des de dins o cap a fora de l'organització.
 
I en la sessió del 05/03/2021 veurem com la complexitat i incertesa del món actual combinat amb la pandèmia de la COVID-19 ha tensat al màxim les empreses el darrer any. Descobrirem els 4 conceptes clau per crear el nostre propi mètode de transformació en una organització d’èxit del segle XXI i aprendrem a utilitzar metodologies agile per garantir l’execució dels projectes. 
 
 
ACCIÓ organitza aquest curs en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.
Innovació, tecnologia i R+D
Tots els sectors

Gestionar correctament i de manera senzilla els projectes d'R+D+I.

Una empresa innovadora.

Places limitades. En cas necessari, es prioritzarà la participació d'empreses industrials o relacionades.

Organitza

Més informació