ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 17 de març del 2021

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

 

El sector de la salut i de ciències de la vida a l'Índia té un creixement molt ràpid i amb grans oportunitats sobretot en els subsectors de la biotecnologia, els aparells mèdics o les solucions TIC per a l’àmbit sanitari.

El país ha passat de ser capdavanter en la fabricació de genèrics a apostar per tractaments més especialitzats en àmbits com l’oncologia, la cardiologia o les malalties relacionades amb l’estil de vida. El govern indi, a més, ha decidit reduir la dependència de països com la Xina pel que fa a matèries primeres. Això es tradueix en oportunitats concretes en matèries primeres especialitzades i d’alta qualitat.

Pel que fa a la biotecnologia, l'Índia es posiciona com el tercer mercat més gran d’Àsia-Pacífic i com una de les 12 millors destinacions Biotech del món. El país vol reforçar les noves empreses biotecnologies que facin recerca estratègica. Aquest fet, que junt amb l’elevada demanda de diferents productes biotecnològics ofereix interessants oportunitats de negoci i cooperació tecnològica.

El govern indi també està impulsant el sector dels aparells mèdics a través de la creació de diversos clústers i parcs industrials i ha reduït de forma progressiva els aranzels d’aquests productes en els últims anys.

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Àsia d’ACCIÓ, que tindran lloc del 15 al 19 de març. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Internacionalització
Biotecnologia
/ Salut i serveis sanitaris / TIC i transformació digital / Tots els sectors

Conèixer com s’està desenvolupament el sector de la salut a l'Índia i aprofundir en els reptes i oportunitats de negoci que presenta aquest mercat.

Una empresa o entitat catalana relacionada amb l'àmbit de la salut.

Organitza

Més informació