ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 18 de març del 2021

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

En aquesta sessió, les directores de les oficines d’ACCIÓ a Xangai i Hong Kong ens explicaran com fer negocis al mercat on-line xinès i els nous models de negoci que s’estan consolidant al país. 

També comptarem amb l’experiència del Màrius Rossell, CEO de l’empresa catalana Trilogi, agència especialitzada en e-commerce internacional. Trilogi fa més de deu anys que està establerta a la Xina ajudant a empreses estrangeres a introduir-se en aquest mercat gegantí.

Amb un creixement de les vendes on-line del 16% aquest 2020, la Xina ha esdevingut el mercat més gran del món en retail, superant als Estats Units. Les xarxes socials, els nous hàbits de consum i la tecnologia són els factors que determinaran l’evolució del comerç electrònic (e-commerce) en aquest gran mercat, i que molt possiblement veiem en el món occidental els pròxims anys.

Entendre el funcionament de l’ecosistema digital xinès és clau no només per vendre en aquest mercat immens, sinó també per visualitzar el futur de l’e-commerce a escala global.

Si ets una empresa interessada a vendre on-line a la Xina, no t’ho perdis!

Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Àsia d’ACCIÓ, que tindran lloc del 15 al 19 de març. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.

Innovació, tecnologia i R+D / Internacionalització
Tots els sectors

Donar a conèixer les claus per fer negocis al mercat on-line xinès i exposar els nous models de negoci que s’estan consolidant al país.

Una empresa interessada a augmentar les seves vendes internacionals a través del canal digital.

09.30 h

Benvinguda

Cristina Serradell, directora d'internacionalització d'ACCIÓ

09.35 h

Ecosistema digital xinès i com fer negocis crossborder

Taowen Xhue, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Xangai

09.55 h

El futur de l’e-commerce, tendències a la Xina

Madrona Marcet, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Hong Kong

10.15 h

Per què les marques fracassen a la Xina?

Màrius Rossell, CEO de Trilogi

10.35 h

Torn obert de preguntes

10.50 h

Cloenda

L'acte es durà a terme en català, castellà i anglès.

Organitza

Més informació