ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 19 de març del 2021

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït

 

En aquesta sessió descobriràs les oportunitats de negoci que presenta aquest mercat i la missió empresarial que es durà a terme del 7 al 14 de juny d'enguany.
 
Vietnam presenta unes previsions de creixement positives, motivades per l'augment de la inversió estrangera, la recuperació del consum privat i la recuperació de la demanda dels Estats Units i de la Unió Europea. Ofereix un marc obert a la inversió, amb abundants parcs industrials, incentius i mà d'obra barata i alfabetitzada.
 
Per la seva banda, Indonèsia és l'economia més important del sud-est asiàtic i el quart país més poblat del món, amb més de 260 milions d'habitants. L'abundància de matèries primeres i una cultura empresarial heretada del colonialisme holandès converteixen aquest mercat en un dels més atractius de la regió.
 
Participa en la sessió i explora les teves oportunitats en aquests països.
 
No t'ho perdis!
 
Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Àsia d’ACCIÓ, que tindran lloc del 15 al 19 de març. A través de webinars i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.
Internacionalització
Tots els sectors

Descobrir les oportunitats de negoci al Vietnam i Indonèsia i informar-te sobre la missió empresarial que s'està preparant.

Una empresa catalana interessada a conèixer les oportunitats de negoci existents al Vietnam i Indonèsia.

09.30 h

Benvinguda

Vicenç Vicente, responsable internacional de la Cambra de Sabadell

09.40 h

Presentació de les oportunitats a Vietnam i Indonèsia

Jordi Maluquer, director de l'oficina d'ACCIÓ a Singapur

10.00 h

Descripció i objectius de la missió

Vicenç Vicente, responsable internacional de la Cambra de Sabadell

10.20 h

Precs i preguntes

10.30 h

Cloenda

Més informació