ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

23 i 24 de març

Inscripcions fins al 23 de març
Gratuït

Els propers 23 i 24 de març se celebrarà en streaming la segona edició del Barcelona Startup Congress (BSC), on emprenedors, alts directius, inversors i altres experts compartiran espai per debatre sobre emprenedoria, innovació i talent en sectors clau.

El congrés vol ser un punt de trobada de tots els agents implicats en la transformació i millora de l'ecosistema empresarial, seguint models d'innovació 4.0, buscant connexions que puguin generar noves iniciatives, així com convertir-se en un referent en la generació d’idees i coneixement. Essencialment, els seus eixos són el talent, el foment de les connexions entre startups i grans corporacions i la transformació dels futurs llocs de treball.

L'edició d'enguany comptarà amb la participació de noms reconeguts en l'àmbit nacional i internacional com José Andrés, xef amb base a Washington; Natalia Olson-Utrecho, exconsellera del departament d'innovació de la Casa Blanca; Itzan Escamilla, actor i fundador de Kopskam; Ismael Clemente, CEO de Merlin Properties; Aleix Puig, fundador de Vici i guanyador de Masterchef; o Gemma Recoder, directora de festival de música Canet Rock, entre un total de més de 70 ponents. En aquest sentit, grans professionals pertanyents a alguns dels camps més rellevants de la nostra economia com el real estate, la gastronomia, el deep tech o la cultura aportaran la seva visió i experiència en clau emprenedora.

No t'ho perdis!

Finançament / Startups i Emprenedoria
Tots els sectors
Impulsar la col·laboració entre corporacions i startups i aprofundir en els aspectes relacionats amb l'evolució que comportarà l'adopció de les noves tecnologies i maneres de col·laborar en els àmbits del treball, el talent i la innovació.

Una startups, una entitat que treballa amb startups, una corporació o un inversor. 

L'acte es durà a terme en anglès i català.