ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 30 de març del 2021

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

Si vols conèixer quines són les tendències a escala europea pel que fa a Àngels Inversors, no perdis l’oportunitat d’assistir a aquest Esmorzar de Finançament en el qual Janne Jormalainen, actual president de la European Business Angel Network (EBAN), emprenedor en sèrie i inversor en més de 30 startups, ens en donarà més detalls.

Es parlarà del rol de l’EBAN en l'ecosistema inversor europeu, el creixement en la inversió d’impacte, la possibilitat de tancar operacions més grans en l'àmbit transfronterer i tot sempre tenint en compte que els emprenedors són els herois i que els Àngels Inversors els ajuden a fer la seva màgia.

---

If you want to know more about European trends on Angel Investing, don’t lose the opportunity to attend to this Funding Breakfast in which Janne Jormalainen, EBAN President, serial entrepreneur and Angel Investor in more than 30 startups, will give us more details.

He will talk about the EBAN role in the European angel investing ecosystem, the growth of impact investing, the possibity of cross border investing always taking into account that entrepreneurs are the heroes, and angels are helping them to do their magic.

 

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors.

Finançament
Tots els sectors

Donar a conèixer com estan invertint els Angels Inversors a Europa i quines són les tendències en aquest sector.

Un empresari, un emprenedor o un inversor.

09.00 h

Benvinguda

Oriol Sans, director de finançament d'ACCIÓ

09.05 h

Current trends in European Angel Investing scene

Janne Jormalainen, President of European Business Angel Network (EBAN)

09.45 h

Torn obert de preguntes

09.55 h

Cloenda

Oriol Sans, director de finançament d'ACCIÓ

L'acte es durà a terme en anglès.

Organitza

Més informació