ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

Del 12 al 16 d'abril del 2021

Inscripcions fins al 13 de novembre

3.500 € (Veure convocatòria)

Participa en la fira Hannover Messe, el referent mundial en l'àmbit de la Indústria 4.0 i noves tecnologies industrials.

Amb més de 6.500 expositors internacionals, més de 215.000 visitants professionals de 98 països i 500 solucions per a la Indústria 4.0, és el referent per estar al dia sobre les últimes novetats en tecnologia industrial i en especial en la digitalització de la indústria.

A la Hannover Messe es poden trobar des de serveis avançats de recerca i desenvolupament de solucions o components individuals fins a la fàbrica intel·ligent completa, així com tendències actuals en eficiència energètica, automatització industrial, tecnologies de la informació, sistemes de mobilitat, fabricació additiva o en abastiment industrial, entre d’altres.

En l'edició 2021, ACCIÓ hi serà present amb un estand propi juntament amb entitats i empreses catalanes proveïdores de solucions a la indústria 4.0, per tal de potenciar la cooperació internacional entre les empreses catalanes i empreses industrials internacionals interessades en la digitalització dels seus processos productius.

ACCIÓ us acompanya en aquesta missió en el marc d'activitats del projecte Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Indústria 4.0

Recupera els continguts de la sessió de presentació de la missió que es va dur a terme el passat 29 de setembre:

Recupera el vídeo de la sessió

Principals novetats Hannover Messe 2021

Objectius, destinataris, condicions i serveis de la missió

Trobar nous socis de cooperació internacional per als teus projectes i productes en l'àmbit de la Indústria 4.0.

Una entitat, un centre tecnològic o una empresa proveïdora de solucions tecnològiques o serveis avançats al voltant de la Indústria 4.0.

Consulteu la documentació relacionada per a més informació.


Messegelände