ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 6 al 9 d’abril (sessions prèvies)

Del 12 al 16 d’abril (Fira Hannover Messe)

Inscripcions fins al 15 de febrer
150  € + IVA

 

Participa en la fira virtual Hannover Messe, el referent mundial en l'àmbit de la Indústria 4.0 i noves tecnologies industrials.

Amb més de 6.500 expositors internacionals, més de 215.000 visitants professionals de 98 països i 500 solucions per a la Indústria 4.0, és el referent per estar al dia sobre les últimes novetats en tecnologia industrial i en especial en la digitalització de la indústria.

A la Hannover Messe es poden trobar des de serveis avançats de recerca i desenvolupament de solucions o components individuals fins a la fàbrica intel·ligent completa, així com tendències actuals en eficiència energètica, automatització industrial, tecnologies de la informació, sistemes de mobilitat, fabricació additiva o en abastiment industrial, entre d’altres.

En l’edició del 2021 que es realitzarà del 12 al 16 d’abril, la Hannover Messe s’ha reinventat, evolucionant cap al format digital que aporta als expositors i visitants una major visibilitat, nous serveis i formes completament noves d’interactuar amb els visitants digitals, així com noves formes de generació de clients potencials i presentació de les empreses expositores i els seus productes a través de la digitalització. 
 
ACCIÓ hi participarà amb un format digital amb entitats i empreses catalanes proveïdores de solucions a la indústria 4.0 i amb empreses amb producte/servei o procés productiu susceptible d’adoptar aquestes noves tecnologies de la indústria 4.0 i interessades a conèixer les últimes solucions i tendències en l’àmbit de la digitalització empresarial.
 
Aquest format contempla l’ús d’un paquet de serveis digitals que ofereix la fira que permetrà a les empreses que ens acompanyin una major visibilitat i capacitat per connectar-se amb socis comercials existents i nous de tot el món. 

 

ACCIÓ us acompanya en aquesta missió en el marc d'activitats del projecte Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i agrupa més de 600 organismes de suport a l'empresa a 66 països.

Innovació, tecnologia i R+D
Big data, intel·ligència artificial i internet of things
/ Indústria 4.0 i tecnologies del futur

Trobar nous socis de cooperació internacional per als teus projectes i productes en l'àmbit de la Indústria 4.0.

Una entitat, un centre tecnològic o una empresa proveïdora de solucions tecnològiques o serveis avançats al voltant de la Indústria 4.0 en empreses manufactureres.

Una empresa industrial interessada a adoptar tecnologies de la indústria 4.0 i en conèixer les últimes solucions i tendències en l’àmbit de la digitalització empresarial.

Cost de participació:

  • 500 € + IVA: Per a entitats, centres tecnològics o empreses proveïdores de solucions tecnològiques de la indústria 4.0.
  • 150 € + IVA: Per a empreses industrials interessades a adoptar tecnologies de la indústria 4.0 i en conèixer les últimes solucions i tendències en l’àmbit de la digitalització empresarial.

En cas d'estar-hi interessats, cal emplenar la inscripció a través del formulari d'inscripcions i us enviarem el 'DECLARATION OF INTEREST FORM' perquè l’ompliu i ens l’envieu a tot trigar el 15 de febrer del 2021.

Organitza

Més informació