ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimecres, 14 d'abril del 2021

De 09.30 h a 10.30 h

Gratuït
 
Connecta't a aquesta sessió i descobriràs les oportunitats de negoci que presenta aquest mercat en multitud de sectors.
 
També obtindràs informació de la missió empresarial que s'està organitzant del 20 de juny al 4 de juliol per materialitzar aquestes oportunitats.
 

Els Emirats Àrabs Units són el centre neuràlgic del Golf Pèrsic i la via d'accés a un mercat de 400 milions de persones, fet que el converteix en el mercat més gran de productes alimentaris de la regió. La logística és el punt fort del país, així i tot, falten els mercats en línia. En aquest camp hi ha oportunitats enormes, siguin compradors al detall o l'adquisició B2B.
Els Emirats Àrabs Units estan invertint fortament en els seus sectors d'infraestructura d’energia i serveis per diversificar-se. A més, presenten grans oportunitats per a les empreses catalanes de l'àmbit de les smart cities, ja que Dubai ha creat un programa de transformació a gran escala per esdevenir una de les ciutats més intel·ligents del món.


Aràbia Saudí busca diversificar l'economia, atesa la baixada de preus del petroli. L'energia i els recursos i les insfraestructures i la química i els plàstics en són els principals sectors per volum de negoci.
El país s'està obrint i fa créixer el sector de l'entreteniment i de l'alimentació gurmet i d'especialitat. Vol esdevenir una societat basada en el coneixement. La intel·ligència artificial i el big data són els camins a seguir.
Els productes catalans que més es venen a l’Aràbia Saudí són les peces de vestir, la perfumeria i cosmètica i els vehicles.

Kuwait està en procés de renovar el seu sector d'atenció sanitària. Els kuwaitians pateixen taxes elevades d'obesitat, diabetis entre d'altres. El Kuwait Development Plan, amb un pressupost de 100.000 M$, impulsarà la producció industrial per a una diversificació econòmica.
 
No t'ho perdis!
 
Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Àfrica i Orient Mitjà d’ACCIÓ, que tindran lloc del 12 al 16 d'abril. A través de webinars i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.
 
Internacionalització
Tots els sectors

Descobrir les oportunitats de negoci als Emirats Àrabs Units, l'Aràbia Saudita i Kuwait i informar-te sobre la missió empresarial que s'està preparant.

Una empresa catalana interessada a conèixer les oportunitats de negoci existents als Emirats Àrabs Units, l'Aràbia Saudita i Kuwait.

Més informació