ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 15 d'abril del 2021

De 11.00 h a 12.30 h

Gratuït
 
Descobreix l'enorme potencial del continent africà pel que fa a les oportunitats en licitacions per a les empreses i institucions catalanes. De la mà dels directors de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ a Nairobi, Johannesburg, Casablanca i Accra, i amb empreses amb un llarg recorregut al continent, descobriràs com accedir a la contractació pública a l’Àfrica. Coneixeràs les oportunitats en licitacions per a les empreses/institucions catalanes i als reptes per accedir-hi; reptes que no són menors, en forma també de barreres culturals i administratives, però en una regió que, malgrat això, la tenim relativament propera.
 
No perdis l'oportunitat de conèixer com accedir a les licitacions d'aquest continent, focus central de l’activitat de les institucions financeres internacionals, com el Banc Mundial o la Cooperació Exterior UE.
 
Per ajudar més i millor les empreses catalanes a fer front a les oportunitats de contractació pública internacional a l’Àfrica, hem activat el servei CPI Àfrica, que presentarem en la sessió. Entre d’altres, identificarem projectes dels principals donants, introduirem les empreses a les agències executores i ministeris dels països seleccionats, contactarem amb els clients públics locals i, també, donarem suport en el business development de les empreses.
 
Aquesta sessió està inclosa dins del programa dels International Business Days - Focus Àfrica i Orient Mitjà, que tindran lloc del 14 al 18 d'abril. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.
Internacionalització
Tots els sectors

Descobrir les oportunitats en contractació pública internacional als mercats africans.

Una empresa, consultoria o enginyeria de medi ambient, dels àmbits de l'energia, l'economia circular o el transport, interessada a fer negocis a l'Àfrica.

11.00 h

Presentació de l'Oficina Tècnica de Contractació Pública internacional i del Pla CPI Àfrica

Víctor Mercè, líder d'equip de Contractació Pública Internacional d'ACCIÓ

11.15 h

Perspectiva dels diferents mercats de licitacions

Robert Bach, director de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Nairobi

Saul Pretel Marin, director de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Johannesburg

Shan Elasri Ejjaberi, director de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Casablanca

Florence Hiard, directora de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Accra

11.40 h

L’experiència africana en CPI des de les empreses

12.05 h

Torn obert de preguntes

12.30 h

Cloenda

Organitza

Més informació