ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 20 d'abril del 2021

De 09.00 h a 10.00 h

Gratuït

 

Liderar un projecte quan està ben encarrilat, quan descobreixes la fórmula de creixement i quan els inversors et creuen és bufar i fer ampolles. El que és realment complicat és quan et tallen les ales, quan et costa créixer, quan tens problemes i desacords, i quan hi ha gent que et remarca que ho estàs fent malament.

En aquesta edició de l'esmorzar de finançament amb l'Álvaro Díez i Josep Maria Vallvé i Guionnet, escriptors del llibre El batacazo emprendedor. Aprende de nuestros errores y alcanza el éxito, repassarem la llista d'errors clau en cada moment de la creació d'un negoci (de la idea a l'empresa fins a arribar al ple rendiment) i els aprenentatges que es desgranen.

També ens faran reflexions sobre si hem d'emprendre sols o acompanyats, quins són inversors bons i quins no ho són tant, o com hem d'enfocar el creixement de la companyia operativament i pel que fa a recursos humans.

No et perdis l'oportunitat d'assistir-hi!

Els Esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,...) i aprendre dels casos d'èxit més recents d’inversors i emprenedors.

Finançament
Tots els sectors

Donar a conèixer com estan invertint els Angels Inversors a Europa i quines són les tendències en aquest sector.

Un empresari, un emprenedor o un inversor.

09.00 h

Benvinguda

Oriol Sans, Sènior Mànager de Startups d'ACCIÓ

09.05 h

La patacada emprenedora. Aprèn dels nostres errors i aconsegueix l'èxit

Álvaro Díez, Digital Business Consultant en Ad Agora

Josep Maria Vallvé Guionnet, Co-founder & Digital Business Consultant en Ad Agora

09.45 h

Torn obert de preguntes

09.55 h

Cloenda

Oriol Sans, Sènior Mànager de Startups d'ACCIÓ

Organitza

Més informació