ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Inscripcions fins al 22 d'abril
Gratuït

Vols un accés directe a grans compradors, importadors i distribuïdors d’arreu del món?

Bikurei Hasade North 1994 és líder a Israel en la comercialització de productes frescos, fruites i verdures, tant de productors locals com de productes importats de diversos països del món, sobretot dels Estats Units i Europa. Compta amb l’aprovació del Ministeri d’Agricultura d’Israel.

L’empresa es va crear el 1994, factura més de 120 milions USD i compta amb 700 empleats. Treballa en cooperació amb les principals cadenes distribuint els seus productes a 300 punts de venda a Israel.

L’empresa és propietària d’una cadena de supermercats, Bareket, amb 10 punts de venda a Israel.

La companyia israeliana treballa amb una gran varietat de fruites i verdures.  L’empresa importa unes 200 tones de pomes i peres setmanalment.

Bikurei busca:

  • Proveïdors de taronges, peres i cebes i pomes (Golden, Granny Smith, Pink Lady, Story, Red Delicious).

  • La seva preferència és establir contacte amb empreses catalanes que siguin productors i exportadors, ja que no està interessada en empreses intermediàries.

 

En el document adjunt veuràs els requeriments per exportar fruita a Israel.

T'hi posem en contacte:

  • Omple el formulari d'inscripció i sol·licita una entrevista virtual cara a cara. 
  • El comprador, amb l’assessorament de l’equip de les oficines exteriors d'ACCIÓ, escollirà els proveïdors que més s’adaptin a les seves necessitats.
  • Si la teva empresa és una de les que ha interessat al buyer, fixarem una data i hora de reunió on també hi participarà un consultor d’ACCIÓ. A més, i per millorar-ne l’experiència, cada trobada es realitzarà a través d’una plataforma única que facilita la interacció entre proveïdors i compradors.
  • Acabada la reunió, les empreses rebran el seguiment i l’assessorament d’ACCIÓ.
Internacionalització
Alimentació
/ Tecnologia per a l'alimentació

Connectar-te amb destacats importadors o distribuïdors mundials, que troben a Catalunya una xarxa empresarial àmplia i diversificada.

Empreses del sector de la fruita i verdura.

Organitza

Més informació