ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

Del 29 d'abril al 26 de maig del 2021

Inscripcions fins al 6 d'abril
200  € + IVA

Vols entrar en contacte amb els agents de Hong Kong/Shenzhen, Dinamarca i Israel?

Vols conèixer de primera mà les tendències que definiran el futur del sector hàbitat en sostenibilitat, nous materials i smart building i els principals reptes que haurà d'afrontar?

Participa en aquesta missió virtual on en diferents sessions, startups i corporacions internacionals ens explicaran els seus models d'innovació oberta i disrupció; escoltarem testimonis del món de la incubació i acceleració, així com agències i experts que ens descriuran com les noves tecnologies han transformat el sector i què s'espera en el futur.

Aquest disruptour, organitzat per ACCIÓ i l'HABITAT CLUSTER BARCELONA, ens portarà a tres dels ecosistemes punters en innovació: Israel, Dinamarca i Hong Kong/Shenzhen.

ACCIÓ t'acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Clústers / Innovació, tecnologia i R+D
Moble i hàbitat

Conèixer les principals disrupcions en sostenibilitat, nous materials i edificació intel·ligent que marcaran les tendències de futur en el sector hàbitat.

Una empresa del sector hàbitat.

L'idioma de l'esdeveniment serà l'anglès.