ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

divendres, 7 de maig del 2021

De 09.30 h a 11.00 h

Gratuït

 

En l'actual context econòmic i de creixent globalització, són nombroses les empreses que es plantegen iniciar una estratègia internacional. Per afrontar els riscos associats, és necessària una bona preparació.

El factor humà és un dels aspectes essencials en tot procés d'internacionalització i, per tant, una adequada planificació i gestió de la mobilitat internacional d'empleats pot esdevenir una peça clau de l’èxit.

Per aquest motiu, aquest 2021, des d’ACCIÓ iniciem les sessions 'Superant Barreres' on s'analitzaran i anticiparan, per sectors i temàtiques, tots aquells aspectes que cal tenir en compte per tenir èxit en les operacions internacionals. 

En aquesta segona sessió, ens centrarem en la mobilitat internacional de treballadors i t'explicarem tot el que s’ha de tenir en compte en el moment de traslladar treballadors per prevenir possibles sancions.

Aquesta sessió pràctica sobre la situació actual, se centrarà en les qüestions relatives a permisos de residència i treball o visats, altres vinculats al contracte o a la Seguretat Social, aspectes fiscals i inclús qüestions relacionades amb la prevenció de riscos i salut laboral. Per últim, es parlarà del teletreball des d’un país diferent al país on s’ubica l’empresa i les seves diferències respecte al desplaçament de treballadors.

Tant si has de desplaçar els teus treballadors a Europa o a un país tercer, com si has de desplaçar treballadors des de països tercers a Espanya, no et pots perdre aquesta sessió.

Internacionalització
Tots els sectors

Donar a conèixer els aspectes a tenir en compte en el moment de traslladar els seus treballadors i sobre el teletreball des d’un país diferent al país on s’ubica l'empresa i les seves diferències respecte al desplaçament de treballadors.

Una empresa catalana o estrangera amb filial a Catalunya que hagi de desplaçar treballadors.

9.30 h

Benvinguda

Sandra Font, líder d’equip de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d’ACCIÓ

9.35 h

Com afrontar la mobilitat de treballadors

Ma. Eugenia Blasco Rodellar, sòcia de l'àrea d'mmigració d’AGM Abogados

10.30 h

Serveis d’ACCIÓ per fer front a les Barreres: Tradedesk i Catalonia Trade Portal

Raquel González, consultora sènior de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització 

10.40 h

Torn obert de preguntes

Raquel González, consultora sènior de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització

11.00 h

Cloenda

Sandra Font, líder d’equip de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d’ACCIÓ

Organitza

Col·labora

Més informació