ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Agenda

Actes External

11 i 12 de maig del 2021

Sessions de matí: De 9.00h a 14.00h
Sessió de tarda (dimarts): De 16.15h a 19.30h

Gratuït

En la seva tercera edició, el Simposi Garraf es presenta de nou com un esdeveniment congressual promogut per l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf en el marc del Fòrum Hèlix Garraf, que és l’expressió de la quàdruple hèlix a la comarca.

L’objectiu d’aquestes jornades d’economia i estratègia comarcals és aplegar els criteris d’experts, els referents d’altres territoris i les aportacions dels agents econòmics, socials i polítics de l’espai més proper.

L’any 2018, la primera edició abordava les singularitats de la comarca des d’una perspectiva panoràmica. Es tractava d’explorar la situació dels sectors predominants i fer propostes de futur a partir de sectors clau.

L’any 2019, el segon Simposi Garraf va centrar-se en els potencials de l’economia taronja i va analitzar la capacitat de generar dinamismes a partir de les activitats basades en la cultura, el coneixement i la creativitat.

Enguany, en aquesta tercera edició, de resultes de la pandèmia covid-19 i els seus efectes devastadors per l’economia del Garraf, el Simposi Garraf sotmetrà a debat els possibles escenaris per a la reactivació i per a una major estabilitat de la comarca.

Estratègia empresarial
Tots els sectors
Aplegar els criteris d’experts, els referents d’altres territoris i les aportacions dels agents econòmics, socials i polítics de l’espai més proper.

Una empresa o agent socioeconòmic del Garraf.

Consulta el programa aquí.


Rambla de l'Exposició, 59
Auditori
08800 Vilanova i la Geltrú