ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dijous, 13 de maig del 2021

De 15.30 h a 17.15 h

Gratuït

 

En aquesta sessió, coorganitzada entre ACCIÓ i l'Agència de Residus de Catalunya, coneixeràs les característiques principals de la convocatòria d’ajuts per a la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental en projectes d’economia circular, específicament en l’àmbit dels residus.

A més, comptarem amb la participació de dues entitats, Norvert-Sorigué i Marteen Sport World, que han rebut aquest ajut, per explicar-nos el seu cas pràctic, i podràs endinsar-te en els detalls de la convocatòria.

Els projectes d’R+D objecte d’aquesta convocatòria han d’estar relacionats amb la generació i gestió dels residus i comportar nous processos o la millora tecnològica dels ja existents, que aportin un salt tecnològic (Technology Readiness Levels, TRL) comprés entre el nivell TRL 3 i 7.

Vols parlar del teu projecte amb un expert? Reunions personalitzades

Si tens una idea de projecte d’R+D en l’àmbit dels residus o necessites assessorament en la seva estructuració, podràs mantenir reunions personalitzades amb els gestors d’ACCIÓ i comprovar el seu encaix amb aquesta convocatòria.

Per fer-ho, és imprescindible inscriure’t a la sessió i omplir la sol·licitud de revisió de proposta de projecte. Les reunions es realitzaran virtualment el dia 14 de maig. Els gestors d’ACCIÓ es posaran en contacte, via correu electrònic, per confirmar l’hora de la reunió virtual. El termini per enviar la informació de la proposta de projecte és fins al 10 de maig.

El tractament de la informació i la revisió de la proposta es realitzarà sota la premissa de confidencialitat i la informació aportada pel tècnic serà de caràcter consultiu, en cap cas vinculant.

Innovació, tecnologia i R+D
Economia circular

Donar a conèixer l’instrument de finançament per a projectes d’R+D en economia circular i les característiques de la convocatòria 2020.

Una empresa o agent amb experiència en projectes d'R+D i innovació que vol executar projectes d’economia circular en l'àmbit dels residus.

15.30 h

Benvinguda

Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya, ARC

Joan Romero, conseller delegat de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa, ACCIÓ

15.50 h

Presentació convocatòria 2021 del programa Nuclis d’R+D per a l’economia circular, àmbit dels residus

Objectius de la Convocatòria
Alfred Vara, cap del Departament de Prevenció i Eficiència dels Recursos de l’Agència de Residus de Catalunya, ARC

Característiques de la Convocatòria 2021
Joan Comas, mànager de Programes i Recursos per a l'R+D i la Innovació de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa, ACCIÓ

16.30 h

Projectes de Nuclis d’R+D en economia circular, àmbit dels residus

Projecte ECOBIOLUB
Guillem Capellades, general manager de Marteen Sport World

Projecte DESORECH
Joan Pons, director d’innovació de NORDVERT - SORIGUÉ

17.00 h

Torn obert de preguntes

17.15 h

Cloenda

Més informació