ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Actes External

dimarts, 18 de maig del 2021

De 15.30 h a 16.30 h

Gratuït
 
En aquest taller descobriràs les oportunitats de negoci que presenta aquest mercat i la missió empresarial que es durà a terme enguany.
 
Tot i ser un dels països més afectats del món per la pandèmia, al Brasil no tots els sectors s’han vist afectats d’igual manera. El sector agroindustrial està funcionant a ple rendiment, i ha evitat que l’impacte de la recessió hagi estat més greu. D’igual manera, el govern brasiler manté el programa de privatitzacions i concessions, que obre oportunitats de contractació pública internacional.
 
Hi ha oportunitats de negocis a sectors tecnològics (Internet of Things, Smart Cities, Big Data, etc.) i també en productes molt específics que suposin una millora significativa dels existents al mercat. A més, hi ha expectació per la ratificació o no de l’acord de lliure comerç entre la UE i el Mercosur. La seva entrada en vigor suposaria una reducció considerable de les barreres d’accés a aquest mercat.
 
Aquest taller està inclòs dins del programa dels International Business Days - Focus Amèrica d’ACCIÓ, que tindran lloc del 17 al 21 de maig. A través de tallers i entrevistes amb experts, els International Business Days són una oportunitat perquè aprofundeixis en el coneixement dels mercats d’arreu del món i estudiïs la possibilitat d’introduir-hi el teu negoci.
Internacionalització
Tots els sectors

Descobrir les oportunitats de negoci al Brasil i informar-te sobre la missió empresarial que s'està preparant.

Una empresa catalana interessada a conèixer les oportunitats de negoci existents al Brasil.

15.30 h

Benvinguda

Cambra de Comerç de Lleida

15.45 h

Per què el Brasil i oportunitats de negoci

Josep Maria Buades, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a São Paulo

16.20 h

Torn obert de preguntes

16.30 h

Cloenda

Més informació